ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατεδαφίζεται το Debenhams και υψώνεται πύργος 197 μέτρων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατεδαφίζεται το Debenhams και υψώνεται πύργος 197 μέτρων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην ιστορία θα περάσει το Debenhams Olympia και στη θέση του θα υψωθεί πύργος 45 ορόφων με ένα «διαφορετικό» αρχιτεκτονικό σχέδιο.

«Aura». Έτσι ονομάζεται το όραμα της Woolworth Properties και της θυγατρικής της Limassol Beach & Seaview Properties LTD για το υψηλότερο κτήριο της Κύπρου. Ένα μεγαλεπήβολο έργο που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022.

Συγκεκριμένα, η κατεδάφιση του Debenhams Olympia που βρίσκεται στη Λεωφόρο 28ηςΟκτωβρίου στη Λεμεσό, πρόκειται να ξεκινήσει με την έγκριση της Πολεοδομικής Άδειας, ενώ μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φιλελεύθερος, έχει υποβληθεί στην Περιβαλλοντική Αρχή από το Τμήμα Πολεοδομίας οι μελέτες που αφορούν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον από την κατεδάφιση του και την κατασκευή του πύργου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.