Επανέναρξη των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού ζητούν οι συνταξιούχοι του συνοικισμού Ανθούπολης

Επανέναρξη των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού ζητούν οι συνταξιούχοι του συνοικισμού Ανθούπολης

Την απαίτησή τους για λύση του Κυπριακού μετέφεραν οι συνταξιούχοι του συνοικισμού Ανθούπολης, οι οποίοι πραγματοποίησαν την Κυριακή (24/02) την ετήσια γενική τους συνέλευση, 45 χρόνια μακριά από τα σπίτια και τις  περιουσίες τους.


Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, οι συνταξιούχοι ενημερώθηκαν από τον ΓΓ της ΕΚΥΣΥ Κώστα Σκαρπάρη για όλα τα θέματα που τους ενδιαφέρουν  και για  την δράση της Οργάνωσης  τους για την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η μη επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. Απαίτηση όλων είναι να επαναρχίσει  το συντομότερο ο διάλογος και να επιτευχθεί  λύση  που να επανενώνει  την Κύπρο  και το λαό μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στη συνέλευση παρευρέθηκε και  η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρόσω Αρμοστή  η οποία τους διαβεβαίωσε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να τους στηρίζει και θα συνεργάζεται όπως πάντα με την τοπική τους Επιτροπή για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ως πρόσφυγες και  ως ηλικιωμένοι. 
 
(ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΘΝΕ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE