Γνωρίζουν τις δυσκολίες όμως ξέρουν τον τρόπο στην Ένωση! (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Γνωρίζουν τις δυσκολίες όμως ξέρουν τον τρόπο στην Ένωση! (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ (24/2) για την 22η αγωνιστική.

Η ομάδα του Κάριτ Φελκ ταξιδεύει στη Λάρνακα με σκοπό να πάρει ό,τι μπορεί από το παιχνίδι, διαθέτει ένα καλό σύνολο που μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και πάθος είναι από τα απαραίτητα συστατικά για να φύγει με όφελος η Ένωση από το «ΑΕΚ Αρένα».

Στα της ενδεκάδας ο Δανός κόουτς θα παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Κλέιμαν, δεξιά στην άμυνα ο Αμπαρτζουμιάν, αριστερά ο Ολίβα ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Αγγελή και Κυριάκου. Στη μεσαία γραμμή οι Ενόχ και Ριέρα, ενώ πιο μπροστά τους ο Ζάρατε. Δεξιά θα κινείται ο Ουντόζι, αριστερά ο Αντωνίου ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Γκοζλάν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE