Τέσσερις οι νεκροί από την κακοκαιρία στην Ιταλία

Τέσσερις οι νεκροί από την κακοκαιρία στην Ιταλία

Οι νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας στην Ιταλία αυξήθηκαν στους τέσσερις. Δυο ηλικιωμένοι έχασαν την ζωή τους στην πόλη Φροζινόνε  (εκατό χιλιόμετρα από την Ρώμη) από την κατάρρευση τοίχου, εξαιτίας του σφοδρού ανέμου.

 
Ένας σαρανταπεντάχρονος άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο και βρήκε τραγικό θάνατο  μέσα στο αυτοκίνητό του, στην πόλη Γκουϊντόνια, έξω από την Ρώμη. 
 
Πριν από λίγο, πάντα κοντά στην ιταλική πρωτεύουσα, ένας δεκατετράχρονος καταπλακώθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος έπεσε από στέγη αποθήκης, την οποία προσπαθούσε να επισκευάσει, παρά την κακοκαιρία.  
 
Στο μεταξύ, το πλήρωμα του τουρκικού εμπορικού πλοίου που προσάραξε σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από το Μπάρι, το εγκαταλείπει και μεταφέρεται στην ξηρά. Το πλοίο άρχισε να  παρουσιάζει επικίνδυνη κλίση και εισροή υδάτων σε εσωτερικούς χώρους.     

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE