Τα… ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ όσα είχαν!

Τα… ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ όσα είχαν!

Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει πως πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν για το αυριανό (24/2) ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ενημερώνουμε ότι τα 1300 εισιτήρια που ήταν στην διάθεση των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ για τον αυριανό αγώνα έχουν εξαντληθεί. Υπενθυμίζουμε ότι για παιδιά κάτω των 12 ετών θα υπάρχουν δωρεάν εισιτήρια στην είσοδο του σταδίου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE