ΙΤΑΛΙΑ: Τρεις νεκροί στη Ρώμη εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων

ΙΤΑΛΙΑ:  Τρεις νεκροί στη Ρώμη εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων

Οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν σε όλη την Ιταλία, προκάλεσαν τον θάνατο τριών ανθρώπων στην ευρύτερη περιφέρεια της Ρώμης.


Στην πόλη Φροζινόνε, εξαιτίας του ανέμου κατέρρευσε τοίχος ο οποίος και καταπλάκωσε δυο ηλικιωμένους. Η μεταφορά τους στο νοσοκομείο ήταν μάταιη. 'Αλλοι δυο άνθρωποι, εβδομήντα επτά και εβδομήντα ετών, τραυματίσθηκαν σοβαρά.

Στην περιοχή Γκουϊντόνια, κοντά στην Ρώμη, ένας άνδρας σαράντα πέντε ετών έχασε την ζωή του από πτώση δέντρου. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κατεστράφη ολοσχερώς και ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο πρώτων βοηθειών.

Λόγω της κακοκαιρίας, τέλος, ο δήμος της Ρώμης αποφάσισε όπως το αρχαιολογικό πάρκο του Κολοσσαίου να κλείσει σήμερα νωρίτερα τις πύλες του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE