ΙΤΑΛΙΑ: Τρεις νεκροί στη Ρώμη εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων

ΙΤΑΛΙΑ:  Τρεις νεκροί στη Ρώμη εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων

Οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν σε όλη την Ιταλία, προκάλεσαν τον θάνατο τριών ανθρώπων στην ευρύτερη περιφέρεια της Ρώμης.


Στην πόλη Φροζινόνε, εξαιτίας του ανέμου κατέρρευσε τοίχος ο οποίος και καταπλάκωσε δυο ηλικιωμένους. Η μεταφορά τους στο νοσοκομείο ήταν μάταιη. 'Αλλοι δυο άνθρωποι, εβδομήντα επτά και εβδομήντα ετών, τραυματίσθηκαν σοβαρά.

Στην περιοχή Γκουϊντόνια, κοντά στην Ρώμη, ένας άνδρας σαράντα πέντε ετών έχασε την ζωή του από πτώση δέντρου. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κατεστράφη ολοσχερώς και ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο πρώτων βοηθειών.

Λόγω της κακοκαιρίας, τέλος, ο δήμος της Ρώμης αποφάσισε όπως το αρχαιολογικό πάρκο του Κολοσσαίου να κλείσει σήμερα νωρίτερα τις πύλες του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE