LIVE: Ανακοινώνει τα διατάγματα για τους ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης
Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:
«Προσοχή Βενεζουέλα: ανακοινώνουμε επισήμως ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ το πρώτο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας από τα σύνορά μας με την Βραζιλίας. Είναι μια μεγάλη νίκη, Βενεζουέλα!», έγραψε ο Χουάν Γκουαϊδό στο Twitter.
Στα σύνορα της Βενεζουέλας με την Κολομβία, η υπηρεσία Μετανάστευσης της Κολομβίας ανακοίνωσε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια που μεταφέρθηκε με φορτηγά στα σύνορα θα ξεφορτωθεί και θα μεταφερθεί στο έδαφος της Βενεζουέλας με ανθρώπινη αλυσίδα.
Οι στρατιωτικές δυνάμεις της Βενεζουέλας έλαβαν διαταγή από τον Μαδούρο να εμποδίσουν την μεταφορά της βοήθειας στο έδαφος της Βενεζουέλας , παρά τις εκτεταμένες ελλείψεις τροφίμων και φαρμάκων στην χώρα του.
Ταυτόχρονα, συγκρούσεις αναφέρθηκαν ανάμεσα σε στρατιωτικούς και διαδηλωτές σε πόλη στα σύνορα της Βενεζουέλας με την Κολομβία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις