ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δωρεάν διαδρομές του ΟΣΕΛ γαι μια μέρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δωρεάν διαδρομές του ΟΣΕΛ γαι μια μέρα

Δωρεάν διαδρομές του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή, λόγω του Μαραθώνιου Λευκωσίας.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, μετά από συνεννόηση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ), αύριο, όλοι οι επιβάτες των διαδρομών 106, 110, 112, 114, 116, 121, 157, 158 και 160 θα διακινούνται δωρεάν μέχρι τις 14:30.
 
Σκοπός της εν λόγω απόφασης είναι η διευκόλυνση των επιβατών που επιθυμούν να διακινηθούν προς και από το χώρο πραγματοποίησης του Μαραθώνιου Λευκωσίας.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΘΝΕ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πηγές κάνουν λόγο για δύο μέτρα προς όφελος των Τ/κ

Δύο μονομερή μέτρα προς όφελος των Τουρκοκύπριων είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, οι οποίες σημειώνουν ωστόσο ότι έχει ζητήσει πρώτα τη θετική τοποθέτηση του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE