Αριστοτέλους: Πότε γεννάει και ποιος θα καθίσει στην καρέκλα της παρουσιάστριας

Αριστοτέλους: Πότε γεννάει και ποιος θα καθίσει στην καρέκλα της παρουσιάστριας

Σε λιγότερο από δύο μήνες η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, με τον σύζυγο της Γιώργο Εφραίμ.  

Η κοιλίτσα της παρουσιάστρια μεγαλώνει μέρα παρα μέρα και οι τηλεθεατές αγωνιούν μαζί με την παρουσιάστρια για το μεγάλο γεγονός.  

Ωστόσο, η απορία ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της απογευματινής εκπομπής του Alpha Κύπρου όλο και μεγαλώνει, αφού ακόμη η ίδια δεν έχει ενημερώσει το κοινό της. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘TvMania’, ο Alpha θα ακολουθήσει την ίδια φόρμουλα και με την πρώτη φορά που η Χριστιάνα απουσίαζε, όταν γέννησε την μικρή Μελίνα. Τα αστέρια του σταθμού θα παρελαύνουν στην απογευματινή εκπομπή καλύπτοντας για λίγο το κενό της παρουσιάστριας.  

Όπως φαίνεται ο Λούης Πατσαλίδης, δεν γλίτωσε για φέτος όπως πίστευε στις αρχές της σεζόν, αφού είχε κάνει και σχετικό σχόλιο στην Χριστιάνα ότι δεν θα χρειαστεί να την αντικαταστήσουν, όμως...λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.