ΠΑΦΟΣ: 'Ντού' σε υποστατικό με παράνομο τζόγο - Καλείται να δώσει εξηγήσεις ο ιδιοκτήτης

ΠΑΦΟΣ: 'Ντού' σε υποστατικό με παράνομο τζόγο - Καλείται να δώσει εξηγήσεις ο ιδιοκτήτης

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν την Παρασκευή (23/02), μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων στην  Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης γύρω στις  20:00 το βράδυ της Παρασκευής, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν ελέγχο σε υποστατικού, με στόχο την πάταξη του φαινομένου της κυβείας  στην Πάφο.

Στην διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, που φαίνεται να μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου και στους οποίους φέρεται να υπάρχουν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών προγραμμάτων, 5 οθόνες, 5 πληκτρολόγια και 5 mouse.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού ανακρίθηκε γραπτώς από την Αστυνομία και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των τεκμηρίων που κατασχέθηκαν και εστάλησαν για περαιτέρω ηλεκτρονικό έλεγχο στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

(KYΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE