ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστοί δρόμοι στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλειστοί δρόμοι στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως

Ενημερώνεστε ότι, σήμερα Σάββατο 23/2/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00, στο πλαίσιο ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως, θα εκτελούνται εργασίες από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Καλλιπόλεως με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Πειραιώς.


Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το συγκεκριμένο τμήμα της Λεωφόρου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:


Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση από Παλλουριώτισσα προς Λεωφόρο Λεμεσού διαμέσου της Λεωφόρου Καλλιπόλεως θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Γεωργίου Γρίβα Διγενή, Δερβενίου, Εφέσου, Καστοριάς, Μακεδονίας και Θράκης.


Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης προς Λεωφόρο Λεμεσού, διαμέσου της λεωφόρος Καλλιπόλεος θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ολυμπία, Δοσιθέου, Κιτίου, Ευαγόρα Παλλικαρίδη και Εθνικής Φρουράς.


Οι πολίτες καλούνται όπως επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια εκτέλεσης τους. 


Επίσης υπενθυμίζεται ότι Κλειστό για την τροχαία κίνηση, παραμένει το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από την έξοδο Πισσουρίου, μέχρι την έξοδο Αυδήμου, λόγω κατολισθήσεων, όγκων χώματος και πετρών. Η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω των εξόδων Πισσουρίου και Αυδήμου προς τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE