Θέλουν το τρίποντο η κάθε μια για τους ΔΙΚΟΥΣ της λόγους!

Θέλουν το τρίποντο η κάθε μια για τους ΔΙΚΟΥΣ της λόγους!

Η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΛ αύριο (23/2) σε ένα πέρα για πέρα σημαντικό παιχνίδι που θα γίνει στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής.

Από πλευράς τους οι πράσινοι θέλουν να κερδίσουν και περιμένουν να δουν και ποιο το πόρισμα του εφετείου για την υπόθεση Ουζόχο το πρωί της ίδιας μέρας. Η δική τους η δουλειά είναι όμως να παίξουν, να προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο και από εκεί και πέρα να κάνουν ταμείο. Εκτός αποστολής σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση είναι οι Χριστοφή, Λόρα, Ζίβετς, Εντρένα, Φώτη (U19) και Αντώνιου (U19) και έτσι ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει σε μισή ντουζίνα παίκτες. Μπροστά από τον κόσμο τους οι παίκτες της Ομόνοιας θέλουν να κλείσουν την κανονική διάρκεια με νίκη.

Από την άλλη, η ΑΕΛ ταξιδεύει στη Λευκωσία γνωρίζοντας πως σε περίπτωση τριπόντου θα δει με άλλο αέρα το ντέρμπι της Κυριακής (24/2) ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε με διπλό στο ΓΣΠ θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του παιχνιδιού που προαναφέραμε. «Άλεξ Ντα Σίλβα λόγω γρίπης, Χάρης Κυριάκου, Μπόρις Γκοντάλ και Γιάννης Γερολέμου λόγω τραυματισμού» είναι εκτός όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να ξέρει πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα με καλές μονάδες. Έχει όμως και η ΑΕΛ μια πολύ καλή ομάδα και όλα τα φόντα να πετύχει τη νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE