Σκόρδα στο «Ολντ Τράφορντ» για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ! (ΦΩΤΟ)

Σκόρδα στο «Ολντ Τράφορντ» για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ! (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν τη μεγάλη μεταξύ τους μάχη, στο χορτάρι του γηπέδου της Γιουνάιτεντ ρίχτηκαν πολλά σκόρδα, αλλά όχι για να… ξορκίσουν τον Σαλάχ και τους Reds.

Την Κυριακή (16:05) η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ σε ένα καθοριστικό ντέρμπι και της επιφυλάσσει μία έκπληξη. Οι υπεύθυνοι για το χορτάρι του γηπέδου έριξαν κατά μήκος του πάρα πολλά σκόρδα. Δεν το έκαναν όμως για να ξορκίσουν τον «δαίμονα» Σαλάχ ή τον Φιρμίνο. Πρόκειται για μία τακτική που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια και που έχει στόχο να απομακρύνει τους βλαβερούς για το γρασίδι μύκητες. Απλά φέτος έγινε θέμα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και ευκαιρία για χαβαλέ πριν τη μεγάλη μάχη.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE