Η τελική απόφαση του δικαστηρίου για τον Θέμο Αναστασιάδη!

Η τελική απόφαση του δικαστηρίου για τον Θέμο Αναστασιάδη!

Όπως γράφει σήμερα στην εφημερίδα του «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ο εκδότης και δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης, αθωώθηκε με αμετάκλητη δικαστική απόφαση για την υπόθεση της φοροδιαφυγής.

 

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση, όταν ο δημοσιογράφος βρέθηκε να έχει στο Ι.Χ. του 5 εκατομμύρια ευρώ, προς κατάθεση σε ελβετική τράπεζα.

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι τα φορολογητέας εισοδήματά του καλύπτουν το ποσό. Ο ίδιος γράφει ότι «πλήρωσε 1,5 εκατ. ευρώ σε πρόστιμα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE