Υπ. Παιδείας: «Με το Νέο Σύστημα Διορισμών στην Εκπαίδευση προέκυψε ανάγκη έκδοσης κανονισμών»

Υπ. Παιδείας: «Με το Νέο Σύστημα Διορισμών στην Εκπαίδευση προέκυψε ανάγκη έκδοσης κανονισμών»

Με την εισαγωγή του Νέου Συστήματος Διορισμών στην Εκπαίδευση προέκυψε η ανάγκη για έκδοση Κανονισμών, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο αναφορικά με την αναθεώρηση του Νομοθετικού πλαισίου αναγνώρισης υπηρεσίας / προϋπηρεσίας  για σκοπούς Διορισμού, Προαγωγής και Προσαυξήσεων  εκπαιδευτικών που διορίζονται από τους πίνακες διορισίμων και διοριστέων, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού  επισημαίνει ότι  διεξήγαγε σειρά διαβουλεύσεων, στο πλαίσιο της Υπεπιτροπής της Μικτής Επιτροπής Προσωπικού Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, με την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού και τις εμπλεκόμενες εκπαιδευτικές οργανώσεις και ετοίμασε σχέδιο Κανονισμών, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στη Νομική Υπηρεσία για τον νενομισμένο νομοτεχνικό έλεγχο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.