Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων U15

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων U15

Μετά το διπλό φιλικό με την Αυστρία η Εθνική μας ομάδα Παίδων U15 συνεχίζει την προετοιμασία της την ερχόμενη εβδομάδα, ενόψει και των νέων φιλικών που θα δώσει εντός Μαρτίου με την Ιρλανδία στην Κύπρο.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου μέσα από το διπλό φιλικό με τους Αυστριακούς, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και στον κατάλογο προστέθηκαν και κάποια νέα παιδιά για τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην προετοιμασία:

ΑΕΚ: Δημήτρης Στυλιανίδης, Ορθόδοξος Ορθοδόξου, Σπύρος Γεωργίου
ΑΕΛ: Γιώργος Λουκά
ΑΠΟΕΛ: Σέργιος Φενερίδης, Κωνσταντίνος Παττίχης, Μάριος Βαλιαντής, Ανδρέας Σάββα, Ανδρέας Αθανασίου, Κωνσταντίνος Κορομίας
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κωνσταντίνος Φασουλιώτης, Κωνσταντίνος Πική, Τίτος Προκοπίου, Φίλιππος Λοϊζίδης
ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Κυριάκος Χρυσομήλης
ΕΝ Παραλιμνίου: Θεόδωρος Κουτσού, Παντελής Γαβριήλ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών: Γρηγόρης Αντωνίου
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Νικόλας Λάμπρου
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Νικόλας Κυριακίδης, Δημήτρης Σπυριδάκης, Κωνσταντίνος Βενιζέλος, Ανδρέας Ευαγγέλου, Ιωάννης Τσουτσούκη
ΠΑΕΕΚ: Σάββας Χρυσοστόμου

Οι προπονήσεις θα γίνουν την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο Κοινοτικό Στάδιο Λειβαδιών.

Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 14:30, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών 14:45 και προπόνηση 15:15- 16:45.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE