ΠΙΕΣΕΙΣ στα μέλη του Εφετείου…

ΠΙΕΣΕΙΣ στα μέλη του Εφετείου…

Μέχρι την περασμένη Δευτέρα, υπήρξαν πιέσεις (πολιτικές κι όχι μόνο) προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ για την ιστορία με το δελτίο υγείας του Ουζόχο. 

Η στήλη μαθαίνει ότι τα τελευταία 24ωρα, συμβαίνει περίπου το ίδιο και με τα 4 μέλη του Εφετείου. Ήταν πέντε μέλη, αλλά παραιτήθηκε ο Ηλίας Στεφάνου, επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση του γιατρού Κυριακού Γιάγκου, αν προχωρήσει ποινικά η υπόθεση. 

Μπορείτε να φανταστείτε, ο πρόεδρος Πέτρος Κληρίδης και οι άλλοι τρεις Εφέτες, πόσες πιέσεις θα δέχονται.

Πρέπει να μάθουμε σε τούτο τον τόπο, ότι η δικαιοσύνη, πρέπει να είναι πραγματικά τυφλή. 

Θυμίζουμε ότι αύριο στις 10:30 θα συνέλθει το Εφετείο της ΚΟΠ, για να εξετάσει την πολύκροτη υπόθεση. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE