Η EXXONMOBIL/ESSO ΚΥΠΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 24ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ«ΚΕΝΘΕΑ»

Η EXXONMOBIL/ESSO ΚΥΠΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ  24ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ«ΚΕΝΘΕΑ»

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει και το 2019 το Κέντρο Ενημέρωσης για τα ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΝΘΕΑ», αναγνωρίζοντας έτσι το πολύτιμο έργο που επιτελεί το κέντρο στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις, στην πρόληψη, θεραπεία και γενικά στην προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου ήταν ο μέγας χορηγός του 24ου Παγκυπρίου Συνεδρίου του ΚΕΝΘΕΑ που συν-διοργανώθηκε με την Εθνική Φρουρά και το Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 15 Φεβρουαρίου 2019.

Το συνέδριο ασχολήθηκε φέτος με τις «Σύγχρονες μορφές εξάρτησης - τα τυχερά παιγνίδια και το διαδίκτυο» και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Η φωτογραφία είναι από την παράδοση της χορηγίας στην κα. Μαρία Ζαννέτου Υπεύθυνη Γραφείου Κενθέα από την κα. Κάσια Χρυσοστόμου της ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE