Έρευνα Interpol για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνίδι!

Έρευνα Interpol για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιχνίδι!

Στο φως έρχεται έρευνα της Interpol μέσω μιας ιταλικής ιστοσελίδας, η οποία αποκαλύπτει πως στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αιγινιακό παίχτηκαν 400.000 ευρώ στην ανατροπή!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com επικαλούμενο το δημοσίευμα του ιταλικού site, στην επαρχία του Ρίμινι παίχτηκε το διόλου… ευκαταφρόνητο ποσό των 400.000 τόσο στην ανατροπή, όσο και στο ακριβές σκορ (από 0-2 σε 3-2 στο τέλος του αγώνα).

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός (ανατροπή και ακριβές σκορ, δηλαδή) έδινε την «αστρονομική» απόδοση 27!

Τα πρακτορεία στοιχηματισμού από το Ρίμινι μέχρι το Ριτσιόνε θεώρησαν απολύτως ύποπτο το συγκεκριμένο παιχνίδι και, ως εκ τούτου, αρνήθηκαν να πληρώσουν όσους κέρδισαν το στοίχημα, ενώ εξίσου παράξενο είναι το γεγονός πως οι κάμερες ασφαλείας «συνέλαβαν» τους παίκτες οι οποίοι πόνταραν στην περιβόητη ανατροπή στον εν λόγω αγώνα της ελληνικής Football League.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στη Λεμεσό: Βρέφος 3,5 μηνών με σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία - Συνελήφθησαν οι γονείς
Στο νοσοκομείο 11χρονη μαθήτρια - Υπέστη θερμική εξάντληση επειδή δεν λειτουργούσαν τα κλιματιστικά του σχολείου
IPhone 17, Apple Watch και AirPods Pro: Πότε θα είναι διαθέσιμα στην Κύπρο και πότε ξεκινούν οι προπαραγγελίες
Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η 31χρονη Κωνσταντίνα - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της
Στυλιάνα Αβερκίου: Αποκάλυψε πότε θα παντρευτούν με τον Φειδία Παναγιώτου
Προκατασκευασμένα σπίτια: Η ελπίδα των νεαρών ζευγαριών - Το κόστος, τα πλεονεκτήματα και οι διάφοροι τύποι κατασκευών – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
«Μπέρδεμα» με άδειες κυκλοφορίας: Πληρώνουν αυξημένα ποσά για το λάθος άλλων - Ψάχνουν λύση μέσα από τις «σκιές» - Πώς προέκυψε το πρόβλημα

 

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

Με αιχμηρή κοινή ανακοίνωσή τους, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο καθολικής εφαρμογής της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE