ΑΣΧΗΜΑ νέα για τον πρώην ΑΠΟΕΛίστα – «Είμαι απογοητευμένος, αλλά…»

ΑΣΧΗΜΑ νέα για τον πρώην ΑΠΟΕΛίστα – «Είμαι απογοητευμένος, αλλά…»

Πλήγμα για πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα ο Αυστραλός Τόμι Ορ τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Όπως αναφέρει ξένο δημοσίευμα, ο Ορ ενώ διεκδίκησε μια εναέρια μονομαχία προσγειώθηκε κάπως άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει σοβαρά και να πρέπει τώρα για κάποιους μήνες να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις. Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του πρώην ΑΠΟΕΛίστα που τονίζει πως είναι απογοητευμένος όμως πλέον έχει ως πρώτο μέλημα να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς.

Δείτε ΕΔΩ το ξένο δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.