ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον απέλασαν αλλά επέστρεψε για να μπει φυλακή ο 42χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον απέλασαν αλλά επέστρεψε για να μπει φυλακή ο 42χρονος

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών, επέβαλε σήμερα Πέμπτη (21/2) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε 42χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο, σε υπόθεση παράνομης κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών.

Ο 42χρονος, είχε συλληφθεί στη Λεμεσό, στις 9 Σεπτεμβρίου 2018, από μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, αφού μετά από έλεγχο που διενήργησαν εντόπισαν στην κατοχή του, ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους δέκα γραμμαρίων περίπου και ποσότητα οπίου βάρους τριών γραμμαρίων περίπου. Επίσης, στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €3,810.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διαμένει στη Λεμεσό όπου εντοπίστηκαν 6 συσκευασίες που περιείχαν μαύρη συμπαγή ουσία που πιστεύεται ότι είναι όπιο, βάρους 10 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των €3,000.

Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του, πρόκειται για 42χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε ότι είναι στον κατάλογο απαγορευμένων μεταναστών. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, είχε απελαθεί από την Κύπρο κατά το 2011.

 

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE