ΔΗΛΩΣΗ Μπάλογκ: «Ευχαριστώ τον Τραμετσάνι» – Το μόνο πράγμα που θέλει με Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)
21.02.2019 - 18:00
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νόρμπερτ Μπάλονγκ, μίλησε με το πέρας του αγώνα κυπέλλου στο Μακάρειο Στάδιο με τη Δόξα Κατωκοπιάς στα ΜΜΕ.
Αρχικά ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παίξαμε πολύ καλά. Είπαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Όλοι έδωσαν το 100% στον αγωνιστικό χώρο και ήρθε η νίκη. Πλέον η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής, ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνα».
Για τη συνέχεια και το προσεχές ντέρμπι του Τσιρείου Σταδίου με τον Απόλλωνα επισήμανε «Δουλεύουμε κάθε μέρα και όταν έρθει το παιχνίδι της Κυριακής θα μπούμε στο γήπεδο και θα δώσουμε το 100%. Θέλουμε μόνο την νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας».
Ο Μπάλονγκ για τη δική του παρουσία και απόδοση επισήμανε «Νιώθω πολύ καλό. Ευχαριστώ τον προπονητή και την ομάδα. Ο κύριος Τραμετσάνι με βοηθά πολύ ακόμα και μετά τις προπονήσεις μένω στο γήπεδο για 30 λεπτά και μου δίνει συμβουλές».
Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.