Πρόβλημα υγείας για την Τάμτα- «Πρέπει να μείνω στο σπίτι πάνω από 10 μέρες»

Πρόβλημα υγείας για την Τάμτα- «Πρέπει να μείνω στο σπίτι πάνω από 10 μέρες»

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Τάμτα, καθώς προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Η γνωστή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και αυτό το διάστημα ετοιμάζει το τραγούδι της, το οποίο θα ακούσουμε για πρώτη φορά στις 5 Μαρτίου.

Η ίδια λόγω του φορτωμένου της επαγγελματικού προγράμματος, αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα με την υγεία της και συγκεκριμένα ένα θέμα με την μέση της.

Αυτό την έκανε να απουσιάσει από διάφορες υποχρεώσεις που είχε προγραμματίσει για την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τις Μέλισσες.

Ωστόσο, η Τάμτα φαίνεται πως είναι πολύ καλύτερα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία και έστειλε ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Είμαι τόσο εργασιομανής που πρέπει να μείνω σπίτι πάνω από δέκα μέρες. Δε μπορώ. Χρειάζομαι την κανονική μου ζωή πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Τάμτα.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE