Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου χωρίς Ιδιάκεθ και με σημαντικές απουσίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την προπόνηση της Πέμπτης

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου χωρίς Ιδιάκεθ και με σημαντικές απουσίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την προπόνηση της Πέμπτης

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠαραλιμνίου για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, τελευταία της κανονικής περιόδου.

Ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για αυτό το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκονζάλεθ και Τολεμές, στον τιμωρημένο με κίτρινες κάρτες Γιάννου, στον Ακοράν που δεν μπορεί να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, καθώς και στον ταλαιπωρημένο από ανεμοβλογιά Μοϊσόφ.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, πάντως, στο Κυριακάτικο παιχνίδι, ελέω τιμωρίας του, δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας, αλλά θα δει το παιχνίδι με την ΕΝΠ στο «ΑΕΚ Αρένα» από την κερκίδα.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ για την προπόνηση της Πέμπτης με σχετική φωτογραφία:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.