Lifestyle ενημέρωση της εβδομάδας στο ΡΙΚ από την δημοσιογράφο Μαρινέλλα Παναγιώτου – ΒΙΝΤΕΟ

Lifestyle ενημέρωση της εβδομάδας στο ΡΙΚ από την δημοσιογράφο Μαρινέλλα Παναγιώτου – ΒΙΝΤΕΟ

Τα πάντα για τον κόσμο της showbiz και της τηλεόρασης.

Για τις κυριότερες Lifestyle ειδήσεις της εβδομάδας μας ενημέρωσε το πρωινό της Πέμπτης (21/02), η δημοσιογράφος του ThemaOnlineΜαρινέλλα Παναγιώτου,παρευρισκόμενη στην εκπομπή «Όμορφη Μέρα κάθε μέρα» στο ΡΙΚ.

Η Μαρινέλλα μίλησε για τις πιο επίκαιρες ειδήσεις που αφορούν τον χώρο της showbiz αλλά και της τηλεόρασης με αναλυτικό σχολιασμό και θέματα που απασχόλησαν τους αναγνώστες της lifestyle ενημέρωσης.

Το νέο τραγούδι της Τάμτα για την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision, η μέχρι τώρα πορεία του Κύπριου παίκτη στο «Survivor», Κυριάκου Πελεκάνου, και άλλες πολλές ειδήσεις ιδίας θεματολογίας είναι αυτές που σχολιάστηκαν στο πλατό της εκπομπής.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την τρέχουσα, Lifestyle, επικαιρότητα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!