ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ο Λοΐζος έκανε σχεδιασμούς να τον αποκεφαλίσει»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ο Λοΐζος έκανε σχεδιασμούς να τον αποκεφαλίσει»

Μετά την επιβολή ποινής στην Σάρα Σιάμς, την Πέμπτη (21/2), συνεχίστηκε η αντεξέταση του Λοχία Σάββα Σιαμούτη, από τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέα Αναστασίου.

Στην δικαστική αίθουσα ακούστηκε ότι στο σπίτι του άτυχου ζεύγους που δολοφονήθηκε στην οδό Ζαλόγγου, υπήρξαν δύο διαρρήξεις στο παρελθόν, με τον κ. Σιαμούτη να ισχυρίζεται ότι ήταν και ο Τζιωνής εκεί.

Αμέσως ο κ. Αναστασίου απάντησε λέγοντας ότι όσα αναφέρθηκαν είναι ισχυρισμοί και δεν πρόκειται για την αλήθεια.

Συνεχίζοντας ο κ. Σιαμούτης, είπε ότι ο ετεροθαλής αδελφός του Λοΐζου, ο Λευτέρης, σε ισχυρισμούς του ανάφερε πως ο Τζιωνής του είπε ότι ο Ανδρέας Χαράλαμπους (ο ένας εκ των δύο αδελφών που ενέπλεξε στα αρχικά του σενάρια ο Τζιωνής) έκλεψε το χρηματοκιβώτιο και ότι ο Λοΐζος έκανε σχεδιασμούς να τον αποκεφαλίσει.

Γεωργία Παππούτα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE