Η απόφαση Στρέπελ για τους Ντουγκλάο και Μικελτάντζε

Η απόφαση Στρέπελ για τους Ντουγκλάο και Μικελτάντζε

Το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσαν οι δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, Ντουγκλάο και Μικελτάντζε, απασχολεί και αυτό εδώ και 24ωρα την ομάδα της Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφόρηση, μετά από απόφαση του προπονητή, Γιούργκεν Στρέπελ, οι δύο παίκτες θα παραμείνουν εκτός προπονήσεων, κάτι που συνάδει ότι θα είναι εκτός πλάνων και από το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος της Ανόρθωσης, το ερχόμενο Σάββατο με τον Ερμή Αραδίππου στο «Αμμόχωστος».

Διαβάστε: 

Έγινε κι ΑΛΛΟΥ επίδειξη πολεμικών τεχνών! Τι ΕΜΑΘΕ ο Αιχμηρός…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE