Ξεχρέωσε με πεντάρα η Παρί

Ξεχρέωσε με πεντάρα η Παρί

Πάρτι σε ακόμη ένα ματς στην έδρα της έκανε η Παρί. Στο ματς που είχε αναβληθεί λόγω των εξελίξεων στη Γαλλία με τα «Κίτρινα Γιλέκα», η ομάδα του Τούχελ διέλυσε με σκορ 5-1 την Μονπελιέ.

Την αρχή έκανε ο Κουρζάβα στο 13ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 31’ με τον Μολέ όμως μέχρι εκεί μπόρεσαν γιατί ακολούθησε πάρτι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ντι Μαρία με φοβερή εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στους Παριζιάνους και στο δεύτερο με ένα ξέσπασμα μέσα σε 6 λεπτά το σκορ ξέφυγε. Ο Ενκουκού έκανε την αρχή στο 73’, ο Χίλτον άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (78’) και στο επόμενο λεπτό ο Εμπαπέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (79’).

Στο άλλο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί και διεξήχθη απόψε, η Μπορντό κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της με την ουραγό Γκιγνκάμπ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE