Διαλέξεις για την επιμόρφωση μαθητών ξεκίνησε το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού

Διαλέξεις για την επιμόρφωση μαθητών ξεκίνησε το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού

Με το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου άρχισαν χθες οι διαλέξεις που οργανώνει το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Λεμεσού, που στοχεύουν στην επιμόρφωση των μαθητών  σε θέματα αθλητικού περιεχομένου, άσκησης και υγείας.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, η χθεσινή πρώτη διάλεξη ασχολήθηκε με το θέμα "Άσκηση στα Γυμναστήρια και η Σωστή Χρήση Συμπληρωμάτων Διατροφής και Ουσιών - Ναρκωτικά" και με ομιλητή τον διευθυντή του Κέντρου Αθλιατρικών Ερευνών Κύπρου, Δρ. Μιχάλη Μιχαηλίδη.
 
Το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού έχει συσταθεί από τους πρωταθλητές, Μαρία Παπαδοπούλου και Γιάννη Ζησιμίδη, κάτω από την εποπτεία της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού, της οποίας προεδρεύει ο δημοτικός σύμβουλος Λοΐζος Μαυρουδής.
 
Η επόμενη διάλεξη είναι προγραμματισμένη για αύριο, 21 Φεβρουαρίου και ώρα 09:30, στο Λανίτειο Λύκειο, στην οποία θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.