Διαλέξεις για την επιμόρφωση μαθητών ξεκίνησε το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού

Διαλέξεις για την επιμόρφωση μαθητών ξεκίνησε το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού

Με το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου άρχισαν χθες οι διαλέξεις που οργανώνει το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Λεμεσού, που στοχεύουν στην επιμόρφωση των μαθητών  σε θέματα αθλητικού περιεχομένου, άσκησης και υγείας.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, η χθεσινή πρώτη διάλεξη ασχολήθηκε με το θέμα "Άσκηση στα Γυμναστήρια και η Σωστή Χρήση Συμπληρωμάτων Διατροφής και Ουσιών - Ναρκωτικά" και με ομιλητή τον διευθυντή του Κέντρου Αθλιατρικών Ερευνών Κύπρου, Δρ. Μιχάλη Μιχαηλίδη.
 
Το Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού έχει συσταθεί από τους πρωταθλητές, Μαρία Παπαδοπούλου και Γιάννη Ζησιμίδη, κάτω από την εποπτεία της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού, της οποίας προεδρεύει ο δημοτικός σύμβουλος Λοΐζος Μαυρουδής.
 
Η επόμενη διάλεξη είναι προγραμματισμένη για αύριο, 21 Φεβρουαρίου και ώρα 09:30, στο Λανίτειο Λύκειο, στην οποία θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE