ΠΑΦΟΣ: Η οικιακή βοηθός «καθάρισε» και τις 25 χιλιάδες

ΠΑΦΟΣ: Η οικιακή βοηθός «καθάρισε» και τις 25 χιλιάδες

 Στη σύλληψη οικιακή βοηθού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κλοπής. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από γυναίκα από την Ρωσία κάτοικο Πάφου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 20.1.2019 με 13.2.2019 κλάπηκαν από την κατοικία της μία τσάντα και ένα ρολόι χειρός χρυσό ρόλεξ αξίας 25 χιλ. ευρώ. 

Μετά την καταγγελία, στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν σε εξετάσεις στο πλαίσιο των οποίων διαφάνηκε ότι δεν εντόπισαν παραβίαση. Ακολούθως εγέρθηκαν υπόνοιες εναντίον κοπέλας από το Νεπάλ η οποία τα τελευταία δύο χρόνια εργάζονταν στην οικία της παραπονούμενης ως οικιακή βοηθός.

Εναντίον της οικιακή βοηθού εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα  συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.