ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξάφρισαν τους παίκτες της Λιόν, όσο έπαιζαν με την Μπαρτσελόνα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξάφρισαν τους παίκτες της Λιόν, όσο έπαιζαν με την Μπαρτσελόνα!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Την ώρα που η Λιόν αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ληστές μπήκαν στα σπίτια των παικτών της γαλλικής ομάδας και τα… σήκωσαν!

Σε τρομερή περιπέτεια, μπήκαν τρεις ποδοσφαιριστές της Λιόν, οι οποίοι έπεσαν θύματα ληστείας.

Την ώρα που η Λιόν αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ληστές εισέβαλαν στα σπίτια των Ντεπάι, Τουσάρ και Ντιόπ, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα.

Οι δράστες, γνώριζαν καλά ότι τόσο οι παίκτες, όσο και οι οικογένειες τους βρίσκονταν στο γήπεδο και βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να τρυπώσουν και να δράσουν ανενόχλητοι.

Μάλιστα, φαίνεται ότι έφυγαν με λεία χρυσαφικά, μετρητά και αντικείμενα αξίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

VIDEO: ΠτΔ για Γενεύη - «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να μπούμε στην ουσία»

Την ετοιμότητα του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά με τη μετάβαση του στη Γενεύη και τη συμμετοχή του στην άτυπη διευρυμένη Συνάντηση υπό την αιγίδα των ΗΕ.