Απέναντι στην Ανόρθωση ως τυπικά φιλοξενούμενη για την 3η θέση

Απέναντι στην Ανόρθωση ως τυπικά φιλοξενούμενη για την 3η θέση

Δελτίο τύπου από το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΚ αναφέρει: 

«Στο πλαίσιο της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος η ομάδα μας αγωνίζεται αύριο (21/02), ως τυπικά φιλοξενούμενη με την ομάδα της Ανόρθωσης στο Κίτιον.

Μοναδικός στόχος για την ομάδα μας η νίκη, με την οποία εξασφαλίζεται και μαθηματικά η τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια και απομένει μόνο ο τελευταίος αγώνας με την Ομόνοια στην έδρα μας για να κριθεί η δέυτερη.

Υπενθυμίζουμε οτι με το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος οι πρώτες 8 ομάδες θα αγωνιστούν στην β’ φάση σε αγώνες με την μορφή Playoff, με την πρόκριση από τα προημιτελικά και τα ημιτελικά να κρίνεται στα δύο νικηφόρα αποτελέσματα ενώ στον μεγάλο τελικό θα χρειαστούν τρια νικηφόρα αποτελέσματα για να ανακηρυχθεί η φετινή πρωταθλήτρια ομάδα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 19.00 και θα μεταδίδεται απευθείας από το Cytavision Sports 4».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE