ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί τρεις αλλοδαποί φοιτητές που κλάδευαν φοινικόδεντρα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί τρεις αλλοδαποί φοιτητές που κλάδευαν φοινικόδεντρα

Τέσσερις αλλοδαποί, τρεις φοιτητές και ο εργοδότης τους συνελήφθησαν από την Αστυνομία για τα αδικήματα της παράνομης απασχόλησης και παράνομης εργοδότησης.

 

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9 σήμερα το πρωί μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, εντόπισαν σε υποστατικό στην Ορόκλινη, τέσσερις αλλοδαπούς (Μπάγκλαντέζ) οι οποίοι ασχολούνταν με το κλάδεμα φοινικόδεντρων.
 
Από έρευνες των μελών της ΥΑΜ διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους αλλοδαπούς ηλικίας 28 ετών, νυμφευμένος με Ευρωπαία υπήκοο, ήταν ο εργοδότης τους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.