«Έσπασε» το 3-5-2 στον ΑΠΟΕΛ! Η ΕΚΠΛΗΞΗ στην θέση του Ενσούε…

«Έσπασε» το 3-5-2 στον ΑΠΟΕΛ! Η ΕΚΠΛΗΞΗ στην θέση του Ενσούε…

Οι πολλές απουσίες (τιμωρημένοι, τραυματίες αλλά και οι νεοφερμένοι) στον ΑΠΟΕΛ άλλαξαν το αγαπημένο 3-5-2 του Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Ιταλός τεχνικός που θα δει τον αγώνα με τη Δόξα από τις εξέδρες λόγω τιμωρίας επέλεξε μαζί με τον συνεργάτη του που βρίσκεται στον πάγκο, Πασκουάλε Ρόκο να αλλάξει τον σχηματισμό σε 4-2-3-1.

Στην θέση του τιμωρημένου Ενσούε θα αγωνιστεί ο Αρτυματάς, ο οποίος είχε και στο παρελθόν κάποιες συμμετοχές σε αυτή την θέση, καθώς οι Γιάκολις και Βούρος έμειναν εκτός.

Από εκεί και πέρα στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν οι Εφραίμ, Αλωνεύτης, Ρουέδα και Κασίνι μετά από αρκετό καιρό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE