ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Αγκούλο απάντησε στον Ουντότζι – Η μια την υπεροχή, η άλλη τις ευκαιρίες!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Αγκούλο απάντησε στον Ουντότζι – Η μια την υπεροχή, η άλλη τις ευκαιρίες!

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου η ΕΝΠ ήταν αυτή που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες και η Πάφος είχε την υπεροχή, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1!

Η Πάφος ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό όμως κατάφερε να απειλήσει μόνο στο 13ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Κλέιμαν όμως ο Ράσιτς από πολύ πλάγια αριστερά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Στο 24′ ο Αμπαρτζουμιάν έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Ουντότζι απέναντι στον Μολ έκανε ωραίο πλασέ ανοίγοντας το σκορ. Στο 31ο λεπτό οι βυσσινί έφτασαν κοντά και σε άλλο ένα γκολ όμως ο Ολίβα μόνος στην περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Η Πάφος είχε ανούσια υπεροχή όμως στο 44′ ο Νέμετς έδωσε ωραία κάθετη στον Αγκούλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από πλάγια δεξιά και έκανε το πλασέ, με την μπάλα να κτυπά στον Κυριάκου και να πηγαίνει στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.