ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη τεσσάρων γυναικών για παράνομη παραμονή

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη τεσσάρων γυναικών για παράνομη παραμονή

Στη σύλληψη τεσσάρων γυναικών ηλικίας 30 ετών, 40 ετών, 43 ετών και 50 ετών  προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της ΚΔ και παράνομης εισόδου καθώς και πλαστογραφίας.


Σύμφωνα με την  Αστυνομία, οι τέσσερις γυναίκες γεωργιανής καταγωγής  εντοπίστηκαν στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στις 07:15 το πρωί ενώ από έλεγχο των στοιχείων τους διαφάνηκε ότι ήταν παράνομες και οι τέσσερις και συνελήφθησαν. 

Στην κατοχή των τεσσάρων γυναικών εντοπίστηκαν και πλαστά ευρωπαϊκά έγγραφα.


(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)  
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το πολιτικό σύστημα εκπέμπει την εικόνα ενός μηχανισμού που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE