ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές 56χρονος για κατοχή – Ποινή μετά από πέντε χρόνια

ΠΑΦΟΣ: Στις Κεντρικές 56χρονος για κατοχή – Ποινή μετά από πέντε χρόνια

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 56χρονο, που κρίθηκε ένοχος για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα διαπράχθηκε στις 17 Μαρτίου του 2014 στην Επαρχία Πάφου.

Στην κατοχή του 56χρονου εντοπίστηκαν 20 περίπου γραμμάρια κάνναβης και απαγορευμένα χάπια από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE