EKTAKTO: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

EKTAKTO: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

Κλειστή προσωρινά είναι η αριστερή λωρίδα βραδείας πορείας, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο λίγο πριν από την έξοδο προς Μονή, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, 2019, αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας και προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα αριστερά του δρόμου και ακινητοποιήθηκε στη συνέχεια εντός της αριστερής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου. 

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί όπως κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονται στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας για μετακίνηση του εν λόγω οχήματος.

*Φωτογραφία αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE