Ισόπαλη η Εθνική Νέων στο φιλικό με την Ουγγαρία

Ισόπαλη η Εθνική Νέων στο φιλικό με την Ουγγαρία

Με αντίπαλο την Ουγγαρία συνέχισε σήμερα τον κύκλο των φιλικών της αγώνων η Εθνική μας ομάδα των Νέων ενόψει της συμμετοχής της στον Elite round.

Ο αγώνας έγινε στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας και έληξε ισόπαλος 2-2.

Η Ουγγαρία προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 (26′, 28′) και η Εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φτάσει στην ισοπαλία.

Μείωσε στο 76ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Ιωάννη Κωστή και η ισοφάριση ήρθε δέκα λεπτά πριν από το φινάλε.

Στο 80′ μετά από μπαλιά του Θωμά Νικολάου έγινε ανατροπή πάνω στον Κωστή και δόθηκε πέναλτι για την Εθνική μας. Εκτελεστής ο Ανδρέας Κατσαντώνης και 2-2.

Κύπρος: Κωνσταντίνου, Σεργίου, Μιχαηλίδης (75′ Νικολάου), Σιέλης, Παπαδόπουλος (85′ Μιχαήλ), Παναγιώτου (65′ Λεμονάρης), Κωστή, Κατσαντώνης, Γερολέμου (75′ Πολυκάρπου), Παρούτης (85′ Ηλία), Κακουλλή (46′ Ράσπας).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE