ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣ: Επέκταση ωραρίου μέχρι τις 18:00 για διευκόλυνση εργαζομένων – Έκκληση του Α. Νεοφύτου

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣ: Επέκταση ωραρίου μέχρι τις 18:00 για διευκόλυνση εργαζομένων – Έκκληση του Α. Νεοφύτου

Τα εξωτερικά ιατρεία του Μακάρειου Νοσοκομείου, επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους, με σκοπό να διευκολυνθούν που χρειάζεται να τα επισκεφθούν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ThemaOnline ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Ανδρέας Νεοφύτου, τα εξωτερικά ιατρεία επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Μετά από 50 χρόνια προσπάθειας, όπως είπε χαρακτηριστικά, κατέστη δυνατό να επεκταθεί το ωράριο, κίνηση η οποία έχει σκοπό να εξυπηρετήσει όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τα ιατρεία, αλλά εργάζονται μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Μάλιστα, ο κ. Νεοφύτου, απεύθυνε μέσω της ιστοσελίδας μας έκκληση σε όσους έχουν επείγοντα περιστατικά με παιδιά, είτε από γρίπη Α’ είτε λόγω άλλης ασθένειας, να επισκέπτονται απευθείας το Μακάρειο και όχι άλλο νοσοκομείο.

Μαρινέλλα Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE