ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 33χρονος για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 33χρονος για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Κωνσταντίνο Χρίστου, 33 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς στο τηλέφωνο 22-607140 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά στην «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.


Σημ.: Φωτογραφίες του καταζητούμενο προσώπου μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση τους, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE