Κύπριος παρουσιαστής περνά δύσκολες ώρες – «Έφυγε» από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπριος παρουσιαστής περνά δύσκολες ώρες – «Έφυγε» από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια ανάρτηση στα social media «αποχαιρετά» ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ευτυχίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά», ο οποίος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετά τον αγαπημένο του παππού.

Δείτε επίσης: ΚΥΠΡΟΣ: Συγκλονίζει ο γιος της Ελένης της πόρνης «Εβρέθηκα ο Γιώρκος ο γιος της…» ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας επέλεξε μια συγκινιτική φωτογραφία και κάποια τρυφερά λόγια να τον αποχαιρετήσει, αποδικνύοντας την ιδιαίτερη αδυναμία που του είχε.

Δείτε την ανάρτησή του:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE