ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επιβεβαίωσε τους φόβους Ιατροδικαστής και γυναικολόγος

ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επιβεβαίωσε τους φόβους Ιατροδικαστής και γυναικολόγος

Την ρήξη παρθενικού υμένα, του πέντε μηνών βρέφους, επιβεβαίωσαν μετά από εξετάσεις ιατροδικαστής της Δημοκρατίας και γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από εξετάσεις που διενήργησαν την Τρίτη (19/2), επιβεβαίωσαν τους φόβους ότι το 5 μηνών βρέφος υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.

Την υπόθεση έφερε στο φως, πρώτο το ThemaOnilne, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένεται να επανέλθει με νεότερο ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι, το παιδί είχε μεταφερθεί από τους γονείς στο νοσοκομείο την Τρίτη (19/02) γιατί είχε εκδορές σε ευαίσθητη περιοχή. Όταν γιατρός εξέτασε το βρέφος, συγκλονίστηκε διαπιστώνοντας ότι αυτό είχε υποστεί ρήξη παρθενικού υμένα.

Ήδη ο πατέρας του βρέφους που κατάγεται από αφρικανική χώρα συνελήφθη από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την υπόθεση, ενώ το πρωί της Τετάρτης (20/02) οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας με στόχο να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE