ΡΕΤΡΟ: ΕΠΑΙΖΑΝ μες στην ομίχλη! Η ΕΠΙΚΗ ατάκα του Στυλιανού στον Μουσκάλλη (VIDEO)

ΡΕΤΡΟ: ΕΠΑΙΖΑΝ μες στην ομίχλη! Η ΕΠΙΚΗ ατάκα του Στυλιανού στον Μουσκάλλη (VIDEO)

Στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας, κατά τα τελευταία χρόνια, επειδή δεν είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, όποτε πέφτουν βροχές για μερικές ώρες, τα παιχνίδια αναβάλλονται. 

Ένας αναγνώστης της σελίδας μας, θυμήθηκε ένα περιστατικό στο Δασάκι, σε ένα παιχνίδι μεταξύ του Εθνικού και του Απόλλωνα την αγωνιστική περίοδο 2000-01, όπου παρά την… φοβερή ομίχλη ο διαιτητής Λούης Λοίζου, δεν διέκοπτε το ματς. 

Κάτσαμε και είδαμε το βίντεο, από την ενότητα ΑΛΛΗ ΚΑΜΕΡΑ της αθλητικής εκπομπή της LTV (την εποχή που μεσουρανούσε με υπεύθυνο αθλητικού τμήματος τον Σάββα Κοσιάρη). 

Ξεχωρίσαμε την… προτροπή του Σταύρου Στυλιανού (μέλος του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα), ο οποίος προέτρεπε τον προπονητή της Λεμεσιανής ομάδας Αντρέα Μουσκάλλη να βάλει κι άλλους παίχτες, αφού δεν το θα το έπαιρνε χαμπάρι ο διαιτητής. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.