MasterChef: H αποχώρηση που δεν την περίμενε κανείς!

MasterChef: H αποχώρηση που δεν την περίμενε κανείς!

Μια αποχώρηση που σίγουρα δεν την περίμενε κανείς αφού ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε με τα πιάτα του.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (19/02), οι κριτές επέλεξαν την δοκιμασία «αντιγραφής» πιάτου και τα καλύτερα θα παρέμεναν στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και η αντίδραση των υπολοίπων -VIDEO

Ωστόσο, απ’ότι όλα έδειξαν, τα πιάτα τα οποία δεν κατάφεραν να αντιγράψουν το πιάτο των κριτών ήταν αυτά της Σπυριδούλας και του Θάνου.

Η επιλογή προς αποχώρηση ήταν αυτή του Θάνου, με τον παίκτη να παραδίδει την ποδιά του και να αποχωρεί από το MasterChef.

Οι κριτές τον ευχαρίστησαν για την συμμετοχή του και τόνισαν πως τα γλυκά του ταιριάζουν καλύτερα, αφού χάρη σε αυτά κατάφερε να κερδίσει την ποδιά.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE