Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκράτι, στην οδό Ευφρονίου 7, έκανε άγνωστος το απόγευμα της Τρίτης 19/2

Ο άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 18:45 και είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη σε 47 λεπτά. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και το κτίριο εκκενώθηκε από την Αστυνομία.

Η διορία που έδωσε ο άγνωστος για την έκρηξη της βόμβας έχει παρέλθει, και εκτιμάται ότι πρόκειται περί φάρσας. Ωστόσο, αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από πυροτεχνουργούς του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect