Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκράτι, στην οδό Ευφρονίου 7, έκανε άγνωστος το απόγευμα της Τρίτης 19/2

Ο άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση στις 18:45 και είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη σε 47 λεπτά. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και το κτίριο εκκενώθηκε από την Αστυνομία.

Η διορία που έδωσε ο άγνωστος για την έκρηξη της βόμβας έχει παρέλθει, και εκτιμάται ότι πρόκειται περί φάρσας. Ωστόσο, αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από πυροτεχνουργούς του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE