Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έχω ανάγκη από μπότοξ αλλά δεν μπορώ να το κάνω τώρα – VIDEO

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έχω ανάγκη από μπότοξ αλλά δεν μπορώ να το κάνω τώρα – VIDEO

Η αποκάλυψη  της Χριστιάνας για το μπότοξ μέσα από την εκπομπή της.

Ο λόγος για την αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία στην εκπομπή της το απόγευμα της Τρίτης (19/02) προχώρησε με αφορμή ένα ρεπορτάζ σε μια αποκάλυψη που αφορά το μπότοξ.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια σε σχόλιο συνεργάτη της ότι δεν έχει ανάγκη για κάτι τέτοιο η ίδια απάντησε: «Ανάγκη έχω αλλά δεν μπορώ να το κάνω τώρα. Θα το κάνω μετά και θα σας το πω. Τη μέρα που θα κάνω μπότοξ θα βγω να το πω».

Δείτε την αποκάλυψή της στο πιο κάτω βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE