ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Η σύζυγος του άτυχου Περικλή φώναζε για βοήθεια όμως ήταν αργά- Καταπλακώθηκε από δύο ντεπόζιτα

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Η σύζυγος του άτυχου Περικλή φώναζε για βοήθεια όμως ήταν αργά- Καταπλακώθηκε από δύο ντεπόζιτα

Ενας 69χρονος έχασε την Τρίτη 19/2 τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτα νερού, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του. Στη σκηνή της τραγωδία η σύζυγός του που κάλεσε για βοήθεια. Στην εξοχική του κατοικία βρισκόταν το θύμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 14:20, ο Περικλής Περικλέους, 69 ετών, τέως από Καρπασία και τώρα στο Γέρι, βρισκόταν στη εξοχική του κατοικία στον Κάτω Δρυ και ασχολείτο με την επιδιόρθωση ντεπόζιτου νερού, βάρους ενός τόνου, το οποίο βρισκόταν δίπλα από άλλο ντεπόζιτο νερού βάρους 2 τόνων. Η σιδερένια κατασκευή στην οποία βρίσκονταν τα ντεπόζιτα υποχώρησε με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί και από τα δύο.
 
Η σύζυγος του που βρισκόταν στη σκηνή κάλεσε σε βοήθεια πολίτες, την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ Κοφίνου, άνδρες της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και απεγκλώβισαν τον 69χρονο.
 
Ασθενοφόρο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου του 69χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας την Τετάρτη 20/2.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λευκάρων.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE