ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Φιρμίνο ενόψει Μπάγερν!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Φιρμίνο ενόψει Μπάγερν!

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα μείνει εκτός τελικά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό ματς απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Αγωνία υπήρχε χθες στη Λίβερπουλ σχετικά με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο ενόψει του αποψινού παιχνιδιού με τη Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League. Ο Βραζιλιάνος είχε χάσει τη χθεσινή προπόνηση, καθώς αντιμετώπιζε μια ίωση. Ωστόσο, πλέον έχει ξεπεράσει την ίωση αυτή και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν στο Άνφιλντ, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE