Ο TOMMY HILFIGER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤOMMYXLEWIS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2019

Ο TOMMY HILFIGER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤOMMYXLEWIS  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2019

ΤΙ: Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει την συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2019, η οποία σχεδιάστηκε από τον iconic Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger, σε συνεργασία με τον επί πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula OneTM και παγκόσμιο brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER, Lewis Hamilton. Η συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2019 θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης από τις 12 Μαρτίου. (tommy.com)

Η δεύτερη συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2019 γιορτάζει την πεποίθηση ότι όταν οι άνθρωποι έρχονται κοντά, όλα είναι πιθανά. Η συλλογή προσθέτει ένα φρέσκο twist στα κλασικά sportswear σχέδια με φωτεινά ροζ και μωβ έντονα χρώματα, oversized “CREATE X UNITY” γραφικά, και dip-dyed grading εμπνευσμένα από το τολμηρό street στιλ του Λος Άντζελες. Το «LH» logo έχει εξελιχθεί σε ένα μινιμαλιστικό σχέδιο, ενώ συνεχίζει να γιορτάζει το iconic flag του Tommy Hilfiger και τα αρχικά του Βρετανού οδηγού αγώνων ταχύτητας. Η συλλογή TommyXLewis περιέχει σπορ επιρροές, κλασικά κομμάτια, oversized σιλουέτες και βιώσιμα στοιχεία όπως το οργανικό βαμβάκι. Συνδυάζει με αυτόν τον τρόπο τον fashion-forward ρυθμό του Lewis Hamilton, με το classic cool Αμερικανικό DNA του Tommy Hilfiger έτσι ώστε η συλλογή να μπορεί να φορεθεί από όλους.

Η συλλογή περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, εσώρουχα, μαγιό και κάλτσες.

Από το παρακάτω link μπορείτε να κατεβάσετε το Lookbook της συλλογής TommyXLewis:
http://tommy.digitaldialogues.nl/swipebooks/2019-02-11_th_sp19_TommyXLewis%20Lookbook/

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE